Wie is online

We hebben 66 gasten online

Kruimelpad

Home Wedstrijden Wedstrijd Bunschoten 2011-01-15 (Verslag)

Inlog formulier

Wedstrijd Bunschoten 2011-01-15 (Verslag) PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Ramses Sloeserwij   
dinsdag, 18 januari 2011 22:53

Na een jaartje overgeslagen te hebben van een turnwedstrijd konden we nu weer fris en fruitig meedoen aan de wedstrijden. De wedstrijd begon zaterdag op 15 januari in Bunschoten Spakenburg. De eerste ronde hadden we onze Naomi Gill die moest om kwart over 8 inturnen en om half negen begon de wedstrijd. Ze turnde netjes alleen sloeg ze wat oefeningetjes over waardoor ze minder punten kreeg, maar uiteindelijk werd ze toch nog 27e van de 37 en weer een wedstrijdervaring rijker. Toen kwamen er nog twee kanjertjes in de tweede ronde Jara Schrandt en Lotte Hofstede. Ze vonden het erg spannend, omdat het hun allereerste wedsrijd was. Daardoor vergaten zij ook wat verplichte oefeningetjes. Toch sleepten zij er een twaalfde plaats voor Lotte en een dertiende plaats voor Jara uit. Deze twee rondes werden begeleid door Wietske. Daarna was er nog een derde ronde maar daar deden geen turnsters van Mars aan mee. Zo kon Wietske even bijkomen van haar vroege start (kwart voor 8 aanwezig).

Nu kwam eindelijk onze topronde (wat later bleek) er deden weer vier Mars meisjes mee. Karlijn, Hilde, Annefleur en Annick. Deze meiden waren super nerveus ook dit was hun eerste wedstrijd (behalve voor Hilde) de toestellen waren erg dicht op elkaar gezet waardoor er erg weinig ruimte overbleef om een goede aanloop te nemen. Zo gebeurde het toen Annefleur haar lange mat oefening deed en haar laatste koprol achterover uitvoerde kwam ze met haar hoofd op de grond! Haar hoofd zat bijna tussen de benen van een meisje wat net een aanloop nam voor haar sprong! En bij Annick was de ongelijke brug nog net hoog genoeg zonder dat ze haar tenen raakte op de vloer, hoger kon hij namelijk niet! Wietske en ik waren toch wel verrast wat de meisjes presteerde op de wedstrijd. En naarmate de wedstrijd vorderde kregen ze er warempel allemaal schik in en verslapte de hoogspanning een beetje. En na het laatste onderdeel geturnd te hebben wilden er al een aantal weg gaan, maar wij zeiden dat ze nog even op moesten komen voor de afmars en de prijsuitreiking. Als je nog nooit met een wedstrijd mee hebt gedaan weet je dat ook niet. Nou daar kwam die hoor, de prijsuitreiking!!! Ik stond samen met Wietske en Marleen (dochter van Wietske en de hele middag gejureerd heeft) een beetje relax te wachten op de uitslag! En toen gebeurde het op de DERDE plaats Annefleur op haar niveau en Hilde ook een DERDE plaats op haar niveau. GEWELDIG. Wietske en ik toch wel erg verrast en begonnen gelijk te gillen, dat hoort namelijk als je een medaille wint. Nou dat voelde goed zeg, zowel voor de turnsters als voor ons als leiding! En voor alle turnsters die mee hebben gedaan aan deze wedstrijd heeft iedereen er van genoten en daar draait het eigenlijk toch om. Kortom het was voor iedereen een klein feestje vandaag!

By the way!!!! Het was ook nog een introductie van de nieuwe selectiepakjes die waanzinnig over kwamen. Ikzelf heb verschillende reacties gekregen van juryleden en twee trainsters. Leuk om te horen. En Wietske en ik waren ook helemaal in style met onze nieuwe traingspakken. Wij zagen er ook in Marsstijl uit.

Wij gaan ons weer voorbereiden op de volgende wedstrijd zaterdag 5 februari, dan in GymXL Hal, te Hooglanderveen en wie weet???? Wij hebben er weer zin in!

Groetjes Wietske en Gea

Laatst aangepast op maandag, 19 maart 2012 21:07
 

Sponsors (klik op foto)

JeugdSportFonds

Agenda (klik op een dag)

September 2020
M D W D V Z Z
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Enquête

Wat wil je nog meer?