Wie is online

We hebben 59 gasten online

Kruimelpad

Home Wedstrijden Divisiewedstrijden 2012-02-04 (Verslag)

Inlog formulier

Divisiewedstrijden 2012-02-04 (Verslag) PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Gea Sloeserwij   
zondag, 12 februari 2012 12:08

Hier dan eindelijk het wedstrijdverslag van zaterdag 4 februari 2012 in Van Bekkumhal te Hooglanderveen.

In de allereerste ronde en tevens haar eerste turnwedstrijd ging Arnela Sabic van start. Haar wedstrijd was in categorie Instap 4e divisie NTS 10. Zij keek haar ogen uit in de grote sporthal en zag er heel mooi uit in haar nieuwe Mars turnpakje. Met haar sprong had ze op één na het hoogste cijfer een 8.050, goed hoor! Arnela is uiteindelijk op een 13de plaats geëindigd wat echt knap is voor de eerste keer mee doen.

Ook in de eerste ronde ging Marleen van Dijk van start. Zij ging in haar categorie Jeugd 5e divisie NTS 8 aan da slag. Marleen draaide haar brug oefening lekker door met zelfs het ophurken wat ze net onder de knie had zowel letterlijk als figuurlijk in dit geval. Haar sprong deed ze liever met trampoline maar als ze die met plank had gedaan was haar puntentotaal zeker hoger geweest. Gaan we aan werken Marleen. Verder turnde ze lekker verder haar toestellen af! Haar eindresultaat was een 24ste plaats.

En daar kwam ronde 2 met Laura van Gurp. Ze was de enige in ronde 2, zo konden Wietske en ik ons allebei goed focussen op Laura. Haar sprong ging met inturnen behoorlijk mis, zij kwam met handstand overslag met haar rug tegen de Pegasus aan waardoor zij niet meer door durfde te springen! Jammer, maar we gaan het gewoon goed oefenen en dan gaan we het zeker laten zien. Ook op de brug gaan we goed trainen, maar haar vloeroefening was heel mooi uit gevoerd met een bijzonder fraaie uitstraling, leuk om naar te kijken. Laura is 17de geworden in haar categorie.

In ronde 3 kwamen de zussen Indira en Anisha Sloeserwij eindelijk eens een keer samen uit. Anisha begon in categorie Junior 4e divisie NTS 6. Zij turnde redelijk in deze categorie met alleen de keep op de brug wat niet lukte waardoor haar cijfer laag was! Verder turnde zij goed met zeker een goede vloer oefening met een score van 8.000 wat best hoog was. Anisha's eindresultaat was een 13de plek.

Indira kwam uit in categorie Senior 5de divisie NTS 6. Ze had net als haar zus een lastige start met de brug waar ook haar keep niet lukte. We hadden eigenlijk een beetje gehoopt dat het haar wel ging lukken want vorig jaar deed ze het gewoon tijdens de wedstrijd! Maar verder verliep haar turnwedstrijd naar behoren met een goede vloeroefening. Indira's eindresultaat was net als haar zus een 13de plek.

In de 4de en daarmee de laatste ronde kwam Hilde van Ravenswaaij uit in Junior 6de divisie NTS 8. Hilde was behoorlijk nerveus voor haar wedstrijd. Het was haar eerste wedstrijd in de van Bekkumhal die behoorlijk groter is dan de Agilitas sporthal vandaar misschien haar nervositeit. Hilde turnde haar eigen wedstrijd met een goede brugoefening en ook een mooie vloeroefening met een score van 7.200. Hilde's eindresultaat was een 10de plaats.

Als allerlaatste turnster kwam Mariët Breeschoten uit in Senior 7de divisie NTS 8. Nou dat hebben ze ook geweten in de van Bekkumhal want dat was nou net de Truckendoos van Mars. Mariët turnde subliem, zij had met brug de hoogste score van 8.900. Haar andere toestellen deed zij heel goed en dat werd beloond met een eerste plaats! Geweldig Mariët, Mars had duidelijk het beste voor het laatst bewaard.

Voor Wietske en mij was het een lange dag (van 07:30 tot 19:45). Thuis gekomen plofte ik op de bank en kwam er voorlopig niet meer vanaf. Vermoeid maar met een tevreden gevoel passeerde de wedstrijd de revue. Jullie hebben allemaal goed je best gedaan en we gaan er flink tegen aan tijdens de trainingen en dan gaan we allemaal weer vlammen.

Groetjes Gea

Laatst aangepast op maandag, 13 februari 2012 23:04
 

Sponsors (klik op foto)

JeugdSportFonds

Agenda (klik op een dag)

September 2020
M D W D V Z Z
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Enquête

Wat wil je nog meer?